• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/CyberEnerji/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905379347060
  • https://twitter.com/cyberenerji
  • https://www.instagram.com/cyber_enerji/
  • https://www.youtube.com/channel/UCfp7dr10tz0K8vqM6uPHX1w
Üyelik Girişi
Videolar

Anasayfa


     L2K HHO SİSTEM

   
Ürün Kodu : L2K
Üretici : CYBER ENERJİ
Fiyat : 14625 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
3500 cc'ye kadarki araçlar için komple kutulu Süper strong Hücreli Hidrojen Yakıt Tasarruf cihazı
        Detaylar
 
 
Detaylar
SATIN AL





SİSTEM KOMPLE KUTU İÇERİSİNDE MONTAJLI KULLANIMA HAZIRDIR.

SİSTEMDEKİ SU KRİTİK SEVİYEYE DÜŞTÜĞÜNDE SİSTEM OTOMATİKMAN KAPANIR .

SİSTEM NORMALDE MOTOR ÇALIŞTIKTAN SONRA OTOMATİKMAN ÇALIŞIR MOTOR DURDUĞUNDA OTOMATİKMAN KAPANIR.İSTERSENİZ KUTUDAKİ ANAHTAR İLE SİSTEMİ KOLAYCA KAPATIP AÇABİLİRSİNİZ.


SİSTEME TAKILAN SOKETLİ ELEKTRİK BAĞLANTISI SAYESİNDE SİSTEMİ KOLAYCA ARACA TAKIP ÇIKARABİLİRSİNİZ.

GAZ BAĞLANTISI OTOMATİK BAĞLANTILIDIR KOLAYCA ÇIKARILIP TAKILABİLİR.

DİJİTAL AMPERMETRE İLE SİSTEMİN KAÇ AMPERDE ÇALIŞTIĞINI GÖREBİLİR GÖSTERGE YANINDAKİ AYAR DÜĞMESİ İLE İSTEDİĞİNİZ AMPERE KOLAYCA AYARLAYABİLİRSİNİZ.

YEŞİL AYDINLATMASI İLE ARACINIZDA ŞIK BİR GÖRÜNÜM SUNAR.
KUTU ÖNÜNDEKİ BARLARDAN ANA DEPO SUYU VE FİLTRE SU SEVİYELERİNİ KOLAYCA GÖREBİLİRSİNİZ.

YENİ SÜPER STRONG HÜCREMİZ  30BİN KM BAKIM GEREKTİRMEZ. SADECE SU İLAVE EDEREK SORUNSUZCA KULLANABİLİRSİNİZ.----- DÜNYADA VE TÜRKİYEDE TEK.----- HÜCREMİZDE 316L KALİTE PLAKA KULLANMIYORUZ. ÖZEL ALAŞIM MALZEME SAYESİNDE 316L VE 316Tİ (Titanyum) PLAKALARA GÖRE EN AZ 10 KAT UZUN ÖMÜRLÜDÜR. SUYU KİRLETMEZ, KİMYASAL İLAVESİ GEREKTİRMEZ.

KUTU EBATLARI OLDUKÇA KÜÇÜK OLUP ARACINIZDA YER İŞGAL ETMEZ. 

 

KUTU ÖLÇÜLERİ SADECE 30X22X11 CM DİR.

SİSTEMİ HERKES KOLAYCA ARACINA BAĞLAYIP KULLANABİLİR ŞEKİLDE TASARLANMIŞTIR. MONTAJ İÇİN HERHANGİBİR USTAYA GİTMENİZE GEREK YOKTUR.SADECE 2 KABLO AKÜYE  BAĞLANIP ÜRETİLEN GAZ HAVA FİLTRE BORUSUNA BAĞLANDIĞINDA KULLANIMA HAZIR HALE GELMEKTEDİR.

 


Set içeriği:
L2KS kutulu sistem
5 metre gaz hortumu
4x paket kimyasal
Kullanım klavuzu

 Hidrojen Karbon Temizlik ve Yakıt Destek Makinası

Aracınızda yakıt tasarrufu sağlamak artık hidrojen  cihazımızla mümkün

 
TÜRKİYEDE İLKİZ TEKİZ. 

10 YILLIK DENEYİMLE EN İYİ HİDROJEN SİSTEMLERİNİ SİZLERE SUNUYORUZ.

 

Dizel , benzinli ve lpg'li araçlara hidrojen gazı...
Araçlarınızda su yakın... yanlış okumadınız su... cihaz araç motorunu çalıştırdığınızda otomatik devreye girerek hidrojen ve oksijen gazı üretir. Bu gaz yakıtla beraber yanıyor ve size büyük miktarda yakıt tasarrufu sağlıyor.

Hidrojen sistemimiz suyu elektroliz ile hidrojen ve oksijen gazına ayrıştırıyor ve motorda yakılıyor. Mevcut yakıtın %100 olarak tam yanmasını sağlıyor... Mevcut yakıtınızın tam yanmasını sağlayarak büyük yakıt tasarrufu sağlıyor. Ayrıca zararlı egzos emisyon değerlerinizi sıfıra kadar düşürüyor. 

 

SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Tüm dizel ,  benzinli ve lpg li araçlarınıza otobüs,midibüs, minibüs, tır, kamyon, kamyonet, çekici, iş makinası, traktör , jeneratörler ve otomobillere takılır. Mazot, benzin ve lpg paranızdan %20-40 daha az ödeyin. Böylelikle yakıtta büyük avantaj sağlayın . Test  sonuçlarına göre lpg de %20-30 , benzinde %20-40,  mazotta %15-50'ye varan tasarruf sağlanabilmektedir. Paranız cebinizde kalsın...

Hidrojen yakıtınızın tam yanmasını sağlayarak Motor gücünü %10-20 civarında artıracaktır. Artık 4. vites gittiğiniz yolu 5. vites rahatça gidebilirsiniz.

Düşük performanslı araçlarda bile yüksek performans artışı sağlar. Özellikle lpg takılmış araçlarda yaşanan performans düşmesi sorununu büyük ölçüde giderir, aracınız benzinli performansını verirken lpg masrafınızda önemli ölçüde düşer.

Pistonlardaki ve yanma odasındaki kurumu temizler, motoru yeniler ve ömrünü uzatır... Aracınızı daha uzun süre kullanırsınız. Aracınızın kontağını çevirdiğinizde aracınızın bakımı başlamış olur. Motoru temizler. Yeni kurum oluşması önlenir. Motor hararetini düşürerek piston ve sübapları korur. Bakım ve servis giderleriniz %50 azalır. Sanayiyi unutacaksınız. Bir tasarruf da bakım giderlerinde. Paranız cebinizde kalacak. Motor yağınızın ömrü iki kat uzar . Motor harareti düşer, kurum , is oluşumu engellenir.  Buda yağın ömrünün uzamasına yardımcı olur.  Yapılan testlerde yağ yakma sorunu olan motorlarda dahi egzostan çıkan siyah dumanın tamamen kesildiği görülmüştür. Yağ gideriniz bitti. Paranız cebinizde kalacak. Çevrecidir, tam yanma sağlar ve egsozdan çıkan zehirli gazları 0 a indirir. Eksozdan çıkan kara dumana son.

    Ülke ekonomimiz milyonlarca ton yakıt ve milyarlarca dolar tasarruf sağlamış olur. Ülkemiz refaha ve feraha erişecek. Ekonomimize destek olacağız. Daha güçlü-güvenli-sağlam yıllara, yarınlara zemin hazırlamış oluruz.

PEKİ BÜTÜN BUNLAR NASIL OLUYOR DİYECEKSİNİZ.
 

Motora yeterli miktarda verilen hidrojen benzin, mazot, lpg'ye göre 7,86 kat daha fazla alev hızı olduğundan dolayı silindir içerisinde hızla yanarak alevin silindir içerisinde her yere hızla ulaşmasını sağlar. Böylece mevcut yakıtınız tamamen hızla yanmasını sağlayarak piston tepe basıncının eskiye göre daha yüksek olmasını sağlar. Daha yüksek tepe basıncı demek daha fazla güç demektir. Aynı yakıt miktarıyla daha fazla güç sağlanması nedeniyle artık gaza eskiye oranla daha az basmanız gerekecek haliylede otomatikman tasarruf sağlamış olacaksınız.

Hidrojen eski tip araçlarda daha yüksek bir verim sağlamaktadır. Sebebide eski araçlardaki yanma oranının yeni araçlardaki kadar iyi olmamasıdır. Yine dizel araçlarda da daha yüksek tasarruf sağlanabilmektedir. Bunun sebebide mazotun benzine göre yanma hızının daha düşük olmasıdır. Hidrojen sistemi her araçta aynı oranda tasarruf sağlamaz. Her Motorun teknik özellikleri diğerinden farklı olduğundan tasarruf oranlarıda marka modele göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Lpg sisteminden üstünlükleri:

-Sistemi ruhsata işletme derdiniz olmayacak. Araç üzerinde değişiklik yapmadığından, basınçlı gaz bulunmadığından ruhsata işletmek gerekmiyor. 

 -Araç muayenesinde sorun teşkil etmez. Cihaz montajlı halde muayeneye gidebilirsiniz. 

-Lpg gibi kapalı alanlara park edememe sorununuz yoktur.

-Lpg gibi ayda bir ayara gitmeye gerek yoktur. Bakımını kendiniz yapabilirsiniz. Lpg servislerine muhtaç kalmayın.

-Lpg gibi motor ısısını yükselterek motor elemanlarına zarar vermez. Aksine motor ısısını düşürerek motor ömrünü uzatır.

-Lpg'ye gelen zamlar sizi etkilemez. Lpg fiyatının yakın zamanda benzin fiyatına ulaştığında yaptığınız masraf boşa gitmemiş olur.

-Lpg takılan araçlarda performans düşer. Özellikle bunu yokuşlarda hissedersiniz. Ani hızlanmalarda yetersiz kalır. Hidrojen sisteminde performans düşmesinin aksine araç çekişiniz 10-20 hp artar. 4. Vites çıktığınız yokuşu 5. vites ile çıkabilirsiniz.

-Lpg takmış arkadaşlar üzülmeyin. Hidrojen sisteminide aracınıza takarak hem ekstra yakıt miktarında %20-30 daha tasarruf sağlayabilir hemde yaşadığınız performans düşmesini bu sistem ile telafi ederek , lpg'de bile benzinli performansı alabilirsiniz.

-Lpg gibi kaza anında depo patlaması, yangın çıkma riski oluşturmaz. Sistemde biriken gaz miktarı maksimum yarım litredir. Buda yansa bile ne size nede aracınıza  bir zarar vermez.

-Lpg gibi bagajınızı işgal etmez. Kutu ebadı 30x22x11 cm gibi küçük bir hacimdir.

-Neden bu kadar çok sorunu olan bir sistemi tercih edesiniz ki ? Hidrojen ile çağı yakalayın.

Hidrojen hem cebinizle dost hem doğayla dost 


 -Sistemlerimiz 2 yıl garantilidir. Sistemlerin  kullanım ömrü 10 yıldır. Sistemlerimiz tamamen Türkiyede üretildiğinden ömür boyu yedek parça garantisi bulunmaktadır.

Piyasadaki diğer sistemlerden farklarımız:

-Elektroliz hücremiz dünyadaki en uzun ömürlü hücredir. Kullanmakta olduğumuz özel alaşım Süper Strong plakalarımız Ortalama 15 yıl kullanım ömrüne sahip  hücredir. Piyasada genelde 316L ve 316Ti (titanyumlu) hücreler bulunmaktadırlar. Bu hücrelerin ortalama ömrü 3-4 yıldır.

-Sistemimiz Türkiyede ilk defa tamamen yerli imkanlarla üretilmiş ve satışa sunulmuş sistemdir. 9 yıldır bu piyasada bir ilk olarak devam etmekteyiz. Sistemlerimiz yüzlerce araçta denenmiş, test edilmiş  böylece en mükemmel duruma gelmiştir. Diğer sistemler bu tecrübe olmadığından bilinçsizce yanlış bilgilerle pazarlama yapmaya çalışmaktadırlar.

-Sistemimiz diğer sistemler gibi 20-30 amper gibi yüksek bir akım kullanmamaktadır. Aracına göre değişmekle birlikte ortalama 3-5 amper gibi düşük akım kullanımı vardır. Buda araca hiçbir yük bindirmez. Aracınızda ikinci bir akü taşımanız gerekmez. Alternatörünüz, akünüz kesinlikle yıpranmaz.

-Sistemimizde bulunan sıvı filtre sistemi sayesinde motorunuz kimyasal etkisine maruz kalmaz. Piyasadaki diğer sistemlerde filtre sistemi yoktur. Bu nedenle motorunuza kimyasal madde buharı giderek motorun aşınmasına neden olurlar. 20-30bin km sonra çekişiniz düşer motor tamir ister.  Filtresiz sistemlerden uzak durmanızı öneririz.

-Sistemimizde özel geliştirdiğimiz  ccpwm özellikli dijital sabit  akım kontrol devresi bulunmaktadır. Böylece akım sabit tutularak en verimli gaz üretimi sağlanır. Üretilen hidrojen miktarındaki küçük değişimler dahi tasarruf oranınızı ciddi etkileyebilir. Akım ayar devresi bu değişimi engelleyerek maksimum tasarruf oranına erişmenizi sağlar. Piyasadaki diğer sistemlerde genelde elektrik motoru devir ayarında kullanılan tipte devreler bulunmaktadır. Bunlar sistem ısındığında yüksek akıma çıkmalarına sistem soğuduğunda düşük akımda çalışmaya neden olan akımı tamamen sabit tutamayan sistemler olduğundan stabil bir tasarruf oranı elde edemezler.

-HHO gazı motorda yüksek ısınmaya neden olmaz. Aksine motor harareti düşer. Piyasada farklı sistem satanların hho sistemlerini kötüleme amaçlı söyledikleri hho  gazının silindirlerde erimeye neden olduğu gibi söylemler asılsızdır. Örneğin dakikada 1 litre hho gazı yakıldığında çaydanlıktaki yarım litre suyu kaynatması 1 saat sürmektedir. Biz araca 200-300 ml gaz vermekteyiz. Bu kadar gaz 150-200 kg lık su soğutmalı bir motora zarar verebileceğini iddia etmek hiçbir mantığa uymamaktadır.
 
Sistemimizi deneyen  bazı müşterilerimizden aldığımız sonuçlar; 

   
 
 
 

E-mail göndermek  için Tıklayınız

Satın alma ve  Sorularınız için tel:+90 537 934 70 60

Yurtdışından ve gittigidiyor.com dan satın almak için linklere tıklayınız.

       

 

 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret599233
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Takvim
Saat